Altijd leuk als we de mening van onze klanten kunnen delen
Theo Guijt
Chef-kok/eigenaar visrestaurant “t Crabbetje, Leiden
Voor onze Chef proeverij waar wij bekend om staan in Visrestaurant Crabbetje in Leiden, denkt Werner altijd graag met ons mee voor dagelijks verse seizoensaanvoer.
Wesley Borstel
Chef-kok, Brouwerskolkje Exclusief, Overveen.
Bij het Brouwerskolkje gaan wij alleen voor kwaliteit en seizoens gebonden producten. De Zilte Verleiding levert producten zoals wij het graag zien. De persoonlijke communicatie met Werner is altijd snel en direct.
Ramon
Chef-kok/eigenaar strandpaviljoen Plazand Zandvoort
6 Dagen per week ontvangen wij verse leveringen van topkwaliteit vis, schaal-, en schelpdieren. Alles is keurig verzorgd en wordt netjes afgeleverd.
Menno van Opstal
Chef-kok Rapa Nui strandpaviljoen Zandvoort
Bij Rapa Nui houden we wel van een barbecue. Daarom bestellen we bij De Zilte Verleiding verse dorade of zeebaars, perfect voor op de barbecue. Wat dacht u van een lekkere tonijn steak… Kom snel eens langs om te proeven!
Rafał Szczesny
Chef-kok strandpaviljoen Meijer aan Zee Zandvoort
Omdat wij bij Meijer aan Zee veel vis, schaal, schelpdieren op de menukaart hebben is het van belang dat alles wat binnenkomt van zeer goede en verse kwaliteit is. De Zilte Verleiding levert al jaren aan ons strandpaviljoen en we hebben mede daarom veel terugkerende gasten.
Sabrina Hogerwerf
Chef-kok restaurant Jones, Kudelstaart
Met het ruime assortiment van De Zilte Verleiding is het altijd leuk om weer dingen te verzinnen voor de nieuwe kaart. We zijn met het hele team naar Yerseke geweest, dat was niet alleen heel gezellig maar ook nog leerzaam. Benieuwd naar wat wij serveren?
Arian van Lieshout
Chef-kok Strandpaviljoen/Beachclub Sandy Hill Zandvoort
Bij ons staat kwaliteit, versheid en diversiteit hoog in het vaandel. De Zilte Verleiding voldoet aan al onze wensen en bezorgt ons dagelijks verse vis , schelp- en schaaldieren. Met ons geheime recept maken wij gegarandeerd de lekkerste mosselen voor u klaar!
Alex, Daan en Paul
Koks, Restaurant Zuidam, Haarlem
En zit je, als Restaurant Zuidam, aan het water, op een van de meest unieke plekjes van Haarlem… Dan serveer je natuurlijk ook visproducten (van de Zilte Verleiding ;)! Kom proeven in deze voormalig scheepswerf, naast de authentieke molen de Adriaan.
Martijn van de Meer
Chef-kok Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Leiderdorp
Bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom werken we zoveel mogelijk met producten uit de streek en eigen tuin. Visleverancier de Zilte Verleiding uit Yerseke levert super verse producten, mooi assortiment wieren en zilte groenten. Daar houden wij van, en onze gasten ook.